Norwegian Woods Feline initialt

Norwegian Woods Feline är ett enormt, intensivt benat, kraftigt täckt kattdjur. Hon är en stark och verkar vara den spårare hon brukade vara.

Hon har ett tresidigt huvud, ansatt på en tjock, solid hals. Öronen är medelmåttiga och käkområdena för styrka är marginellt justerade. Norrmannens bakben är marginellt högre än frambenen. Benen är kraftigt slitna. Tassarna ser märkligt stora ut; de är enorma och runda och har päls mellan tårna.

Pälsrikedomen gör att norskan ser betydligt större ut än vad hon är. Pälsen är både tjock och lång. Den här kappan gav normal trygghet åt sorten när hon verkligen bodde i skogen. Pälsen har en lyxig lutning och längden på pälsen skiftar generellt med årstiden. Pälsen på svansen är dessutom lång och lurvig av allt att döma.

Karaktär:

Norska Timberland Feline är ett sött, omhuldande kattdjur. Hon värdesätter erkännande och älskar att få kontakt med sin förälder. Hon gör en omtänksam sidekick och knyter an till sina föräldrar när hon erkänner dem för sina egna.

Norrmannen har alltid kommit ihåg hennes arv. Hon är ännu en spårare på en grundläggande nivå. Hon älskar att leta efter leksaker som om de vore äkta. Hon är regional och tittar några gånger varje dag för att kontrollera att allt är bra.

Leva med:

Norska Woods Feline kommer i allmänhet att kontrollera sin näring väl, utöka sin aktivitet och eliminera intagning när hon känner att det är grundläggande. Närhelst gav tillfredsställande speltider och utrymme att springa och slingra sig, kommer hon normalt inte att hållas på en försörjningsplan.

Eftersom norskan är regional föredrar hon utrymme att göra sin egen. Hon uppskattar att springa, stuva undan och överfalla sina leksaker. Stöd och utrymme att springa borde ges.

Norrmannen bör vara beredd varje dag för att hålla pälsen fri från klasar och trassel, särskilt under fällningssäsongen. Denna förberedelse kan integreras i lektiden, men hon uppskattar i stort sett att vara förberedd. Likaså med alla tjocka täckta kattdjur, kan en hårbollskur ges medan vanlig utsöndring sker.

Historia:

I legenden slingrar sig ett kattdjur runt sig genom träden i skogen, dyker upp och försvinner som en trolldom. Då och då är allt som kan ses den långa, tjocka luddiga svansen på detta övernaturliga kattdjur. Hon inser vad som händer när mannen inte gör det. Hon inser till och med vad som finns i en mans kärna. Detta underbara kattdjur med den vackra, märkliga svansen är Norwegian Woods Feline.

Med en legend lika vacker som den faktiska sorten, började reproducerarna i Norge att fostra sin övernaturliga timberland-kat till en sort som skulle bli erkänd för utställningsplatsen. Den norska Backwoods Feline visades första gången på en kattutställning i Norge före andra stora kriget.

Det tog lite tid för Norwegian Woods Feline att avancera mot USA där Maine Coon, USA:s lokala skogskat, för närvarande höll nationen förtrollad. Med en samling uppfödare som engagerat sig för att behålla den norska Timberland Feline i utställningslobbyn, visade sig denna ras vara anmärkningsvärd i USA där den har en given efterföljare.